Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Trimmaaja

Hei olen Suvi Helenius ja harrastanut koiria ja sitä myötä myös koiralle ystävällistä trimmausta vuodesta 1983.

Trimmausliikettä olen pitänyt Nummelassa vuodesta 1993 lähtien.

Perusideana trimmaustoiminnassani on, että se on mahdollisimman ystävällistä koiraa kohtaan, halutessaan omistaja voi jäädä seuraamaan toimenpidettä. Ja vaikka joitakin hoitotoimenpiteitä on tehtävä koiran mielipiteestä huolimatta ei koiraa täällä kuriteta vaan toimenpiteet tehdään ystävällisellä päättäväisyydellä.

Pääasiallisesti trimmaan kotikoiria mahdollisimman rodunomaiseen trimmaukseen,unohtamatta omistajan toiveita turkin pituudesta. Kaikki leikattavat / koneella ajettavat koirat pesen ja kuivaan ennen trimmausta. Koiranomistaja saa siis tuoda koiran trimmaukseen juuri sellaisena kuin se on.Suurin osa kotikoiranomistajista on kuitenkin ottanut koiran kaverikseen, olematta välttämättä intohimoinen turkin hoitaja. Teen trimmaukset (sisältäen pesun) tuntiveloitteella,eli takkuisemmman koiran trimmaus vie yksinkerrtaisesti vain enemmän aikaa ja siitä johtuen on myös hieman kalliimpaa.

Ensimmäinen koirani oli Cockerspanieli ja rodussa olen pysynyt näiden kaikkien vuosien ajan.Välillä useamman koiran kanssa ja välillä ilman koiraa.

Tällä hetkellä kotona asustaa minun ja mieheni lisäksi cockeri Roomeo ja pohjanpystykorva Vertti, koirien lisäksi on myös Emma persialaiskissa